Fashion Winkelen
Image default
Kleding

Lekker uit je plaat op hardcore?

Ga jij enorm lekker op hardcore? Heb je, soms, nog wel heimwee naar de jaren ’90 van de vorige eeuw? Zou je graag weer eens een gabberfeest bezoeken of draai je de cd’s nog regelmatig? Dan heb ik goed nieuws voor je. Er is namelijk een website waar je de échte hardcore kleding nog kunt bestellen. En nee, die is niet gedateerd maar gewoon met de tijd meegegaan. Merken als Australian (van de trainingspakken), Kappa (ook trainingspakken) en Paul Elstak (ja, ook trainingspakken) vind je hier in iedere kleur en in heel veel verschillende maten.

Naar hartelust online shoppen

Voor je een hardcore- of gabberfeest gaat organiseren, is het wel zo leuk om alvast eens lekker te gaan shoppen. En dat doe je, in tegenstelling tot de jaren ’90-2000, gewoon online. Je vindt bij 100% Hardcore ook de beste gabber kleding. Alleen al door naar de afbeeldingen op de site te kijken ga je weer helemaal terug in de tijd. Gooi gerust je winkelwagentje vol. Je zult zien dat gabber en hardcore toch weer aan een comeback bezig zijn. Er komen dus weer genoeg gelegenheden om je nieuwe Lonsdale of Terror te dragen!

Vergeet ook de accessoires niet

Het fijne van hardcore en gabber is dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. Je mag dus dragen wat je wilt, je haar zo doen als jij wilt en de accessoires gebruiken die jij wilt. Lekker hakken met je sleutels en je mobiel in de zak van je trainingsbroek is geen fijne ervaring. Die dingen zijn hard en doen zeer als jij hard gaat. Het is dan een veel beter idee om een oldskool heuptasje te dragen. Natuurlijk moet dat tasje wel passen bij wat je verder nog aan hebt. Op de site vind je verschillende soorten heuptasjes in allerlei kleuren.

De gabbers van toen zijn, laten we eerlijk zijn, een dagje ouder nu. En dus is de kans groot dat je het misschien een beetje te warm krijgt tijdens een feest (dat heeft niks met je overgang te maken, maar alles met het dansen natuurlijk). Schaf een mooie waaier aan en wapper jezelf koelte toe. Dat staat ook nog eens cool!

En wat denk je van decoratie?

Geef jij , bijvoorbeeld bij je thuis, een hardcore- of gabberfeestje? Dan heb je natuurlijk wel decoratiemateriaal nodig. Wat denk je van mooie vlaggen voor op de muur? En bierviltjes voor op je tafel? Je vindt dit allemaal op de site.

 

Wanneer vier jij weer eens dat je, in je hart, nog steeds een gabber bent?