Fashion Winkelen
Image default
Kleding

Kledingstukken die elke vrouw zou moeten hebben

De beste manier om stijlvol te zijn is door een vrij eenvoudige kledingkast te hebben met de belangrijkste stukken van Yaya. Dit zijn de beste, meest veelzijdige stukken voor elke dames kledingkast. Ze zijn hetgeen dat je zult bereiken voor elke keer dat je er gepolijst en zonder veel moeite in elkaar wilt zetten. Ze kunnen ook worden gecombineerd met iets anders in je kast. Deze veelzijdige essentials zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die seizoenen en tientallen jaren meegaan. Dit betekent dat je ze niet vaak of helemaal niet hoeft te vervangen als je ze goed onderhoudt. Het zijn ook tijdloze kledingstukken. Je kunt ze jaar na jaar dragen en ze zien er altijd geweldig uit, ongeacht het seizoen.

Jeans

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een lage, middelhoge of hoge taille jeans, de lengte van je jeans moet de bovenkant van je schoenen bedekken als je zit. Zoek een broek of broek die past in de taille en heupen zoals die van Studio Anneloes. Je jeans moet comfortabel zitten en nergens te strak zitten. De taille mag niet in je huid graven en er mogen geen openingen zijn tussen de taille en je lichaam als je gaat zitten. Ze moeten ook genoeg geven om comfortabel te bewegen zonder het gevoel te hebben dat ze elke keer dat je een stap zet, gaan scheuren. Als aan deze criteria wordt voldaan, kies dan een jeans met precies de juiste hoeveelheid stretch, zodat ze niet hun vorm verliezen na meerdere wasbeurten.

Een kleine zwarte jurk

Het is gemakkelijk om zwart te zien als een kleur die gereserveerd is voor een begrafenis, maar het is ook de perfecte keuze voor elke speciale gelegenheid. Daarom heeft elke vrouw minstens één kleine zwarte jurk in haar kast nodig. Als je met vrienden de stad in gaat en geen idee hebt wat je aan moet trekken, dan is dit je antwoord. Een little black dress kan je naar boven of naar beneden dragen, afhankelijk van je schoenen en accessoires. Het is ook klassiek genoeg om niet snel uit de mode te raken. 

Zwarte hakken

Je hoeft niet eindeloos na te denken om de perfecte schoen te vinden die bij elke outfit past. Zwarte hakken zijn klaar voor elke gelegenheid en het kan in elk seizoen. Ook kan het met bijna elke kleur en bij meerdere gelegenheden worden gedragen. Het is ook flatterend voor elk lichaamstype en elke leeftijdsgroep. Het komt ook in zoveel stijlen, er zijn ook eindeloze manieren om ze te dragen.