Fashion Winkelen
Image default
Algemene koopwaar

Het belang van een sport bh tijdens de voetbal

Het belang van een sport bh tijdens de voetbal

 

Vrouwen die voetballen weten natuurlijk als geen ander hoe hard het er soms op het veld aan toe kan gaan. Een tackle of een bal tegen het lijf zijn natuurlijk de normaalste zaak van de wereld. Toch zijn er ook tal van andere gevaren die met een potje voetbal gemoeid gaan. Eén van deze zaken zijn de borsten van een vrouw. Tijdens een training of wedstrijd wordt er namelijk flink gerent. Door dit rennen gaan de borsten van een vrouw alle kanten op. Het dragen van een goede sport bh is dan dus ook essentieel voor de ondersteuning. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je verschillende lichamelijke klachten kunt krijgen. Om ze wat verder toe te lichten, hebben we er een aantal voor je op de rij gezet.

 

Kans op last van je rug

 

Het lopen in een fantasie bikini op het strand is natuurlijk iets compleet anders, dan wanneer je een voetbal wedstrijd speelt. Tijdens het hardlopen, gaan je borsten namelijk flink heen en weer. Dit zorgt ervoor, dat het gewicht van je borsten op de rest van je lichaam dient te rusten. De voornaamste plek waarop dit gebeurt, dat is de rug. Door het dragen van een goede panache sport bh, zal je al snel merken dat je borsten tegen je lichaam worden aangedrukt, waardoor je dus geen last hebt van het feit dat je rug wordt belast.

 

Beschadigd borstweefsel

 

Een veelgemaakte denkfout, is dat het bij kleinere borsten minder uitmaakt dat je geen sport bh draagt, dan wanneer je cup maat d hebt bijvoorbeeld. Het is namelijk is alle gevallen schadelijk voor je borsten om tijdens het sporten geen sport bh te dragen. Het weefsel wordt namelijk ongedacht de grote van je borsten belast. Dan kan er op korte termijn toe leiden dat je last krijgt van gevoelige borsten en op lange termijn kans op zelfs hangborsten.

 

Tot slot

 

Het dragen van een sport bh is dus ten alle tijde van belang. Of je nu keeper bent en dus minder beweegt of dat je de nodige meters in het veld maakt. Bij iedere beweging, bewegen je borsten natuurlijk ook, waardoor je stuk bij beetje het weefsel verder verzwakt. Zorg er dus niet alleen voor dat je een sport bh draagt, maar ook dat je er eentje draagt die qua maat en comfort goed is, anders heeft het natuurlijk weinig tot geen zin.