Fashion Winkelen
Image default
Overig

Strandlakens bedrukken

Wat is het toch heerlijk als de zomer in aantocht is, de temperatuur stijgt en we met zijn allen naar het strand kunnen. Heerlijk relaxen en gezellig bovendien. Spullen pakken en gaan! Of je gaat er echt even tussen uit en boekt een vakantie naar een warm land waar je bij kunt komen en kunt genieten van zon, zee en strand. Heerlijk eten, zwemmen en ontspannen. Een relatiegeschenk wat echt bij de zomer hoort is een strandhanddoek.

Daarom is een strand handdoek ook een geliefd relatiegeschenk. Een strandlaken zal vaak worden gebruikt, perfect voor de zomer en een luxe cadeau. En door zijn grote afmetingen is er voldoende ruimte voor jullie logo of slogan. Er zijn zelfs strandlakens waarbij je de gehele zijde in full colour kunt bedrukken.

Strandhanddoek met logo

Wanneer je een strandlaken wilt weggeven als relatiegeschenk kun je kiezen uit diverse soorten handdoeken met diverse manieren waarop je je logo of naam er in kunt laten borduren of kunt laten bedrukken. Deze benoemen wij hieronder.

1. Borduren
U kiest een standaard strandlaken uit ons assortiment en deze borduren wij ( meestal op de rand of net erboven) met uw logo of naam. De grootte is afhankelijk van uw wensen. U betaald per steek en des te meer steken des te hoger de prijs van het borduren. Vooraf kunnen wij u informeren wat de prijs is van diverse borduurgroottes als wij uw logo hebben ontvangen en uitgerekend wat dit zou kosten.

2. Full colour bedrukken
We hebben in ons assortiment strandlakens met een platte lus, waardoor deze aan 1 zijde van de handdoek in zijn geheel in full colour bedrukt kan worden. Hierdoor wordt uw logo, naam of ontwerp heel groot afgedrukt op het strandlaken en valt u zeker op.

3. Reliëf weving
Reliëf weving is een ander woord voor hoog/laag weven. Deze handdoeken worden voor u op maat geweven en tijdens het weefproces wordt er verschil gemaakt tussen hoge en lage lussen. Zo komt uw naam of logo naar boven. Deze handdoek wordt in 1 kleur gefabriceerd.

4. Jacquard weving
Bij een Jacquard weving word een handdoek in 2 of 3 kleuren geweven waar uw logo helemaal wordt meegeweven tijdens het productieproces. Uw logo of naam zit dus in de handdoek verweven. Een hele mooie techniek.

Wilt u meer weten over de diverse druktechnieken en de minimale afnames, neem contact met ons op.

Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Op onze website : https://www.businessgifts4you.nl/ hebben wij heel veel andere zomerse artikelen en strandartikelen staan, zo komt u echt in warmere sferen.

https://www.businessgifts4you.nl/strandlakens-bedrukken