Fashion Winkelen
Image default
Kleding

Match je schoenen met je outfit

Schoenen kunnen het verschil zijn tussen een goede outfit en een geweldige outfit. Met de juiste schoen kun je er langer, dunner of zelfs zelfverzekerder uitzien. Bij schoenen die bij je outfit passen, gaat het erom dat je er zo goed mogelijk uitziet. De juiste schoenen kunnen je ook helpen om je zelfverzekerd, krachtig, succesvol en aantrekkelijk te voelen. Ze zijn een verlengstuk van je persoonlijkheid. Met een paar geweldige schoenen voel je je comfortabeler en kun je je onderscheiden van de rest. Je realiseert het je misschien niet, maar wat je aan hebt, is eigenlijk een cruciaal onderdeel van je algehele look en stijl. Het gaat erom hoe schoenen ons eruit laten zien en voelen. Zeg deze keer vaarwel tegen matchy-matchy en zeg hallo tegen de buitengewone kunst van mixen en matchen. Het probleem is dat mensen soms niet weten wat bij wat hoort en uiteindelijk alles verkeerd doen. Het is dus erg belangrijk om de do’s en don’ts van het matchen van je schoenen te onthouden. Als je het eenmaal onder de knie hebt, wordt het makkelijker.

De do’s van bijpassende schoenen

Houd wel rekening met de gelegenheid. Zowel het dragen van torenhoge hakken naar het werk als het dragen van sneakers naar een banket zijn slechte ideeën. Je moet goed op deze factoren letten, want tijd en locatie zijn belangrijk. Je moet ook contrasterende tinten kiezen als je kunt. Om bijvoorbeeld de broodnodige individualiteit toe te voegen aan een volledig zwarte outfit, laat je je schoenen opvallen met een contrasterende tint. Je moet ook rekening houden met het seizoen. Korte laarzen dames staan ​​goed bij veel soorten jurken, waaronder mini, midi en maxi, zowel in de winter als in de zomer. Ze zien er ook perfect uit met skinny jeans of leggings.

De don’ts van bijpassende schoenen

Vergeet de betekenis van stijl niet. Sneakers staan ​​bijvoorbeeld niet goed bij maxi-jurken, maar pumps passen bij bijna elk type jurk. Je moet ook niet kiezen voor stijl boven comfort. Het heeft niet veel zin om schoenen te dragen die bij je passen, maar die erg oncomfortabel zitten als tijdens het lopen. Je moet ook rustig aan doen met het matchen en niet overboord gaan. Kies neutraal gekleurde schoenen, zoals zwart of nude, die passen bij een jurk met pailletten of andere versieringen. Je moet ook nooit een flitsende outfit combineren met een paar sprankelende schoenen. Probeer een goede kleurencombinatie aan te houden. Op deze manier zul je er op je best uitzien.