Fashion Winkelen
Image default
Kleding

Geef je outfit de ultieme finishing touch met een Chesterfield tas

Meijerink Schoenen staat al sinds 1941 voor vakmanschap in schoenen. Deze specialist dankt zijn goede naam aan de grote collectie comfortschoenen voor dames en heren. De schoenen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, hebben een uitstekende pasvorm en zijn leverbaar in alle wijdtematen. Ook zijn ze er met een los voetbed dat geschikt is voor inlegzolen. Meijerink Schoenen is leverancier van alle vooraanstaande merken, zoals Durea Damesschoenen, PME Legend herenschoenen, FitFlop en Xsensible Stretchwalker die bijdragen aan de goede gezondheid van je voeten. Ook misstaan ze absoluut niet onder een zorgvuldig gekozen outfit. Daarover gesproken, ook stijlvolle accessoires zoals tassen en portemonnees mogen daaraan niet ontbreken. 

Daarom vind je bij Meijerink Schoenen ook een prachtige collectie met de lederen accessoires van Chesterfield. Wil jij jezelf of iemand anders hierop trakteren? Lees dan snel verder en maak kennis met jouw nieuwe favoriete tas en bijpassende portemonnee!  

Kwaliteit, vakmanschap en tijdloze elegantie

The Chesterfield Brand staat bekend om het brede scala aan leren tassen, waaronder rugzakken, schoudertassen, laptoptassen en handtassen. Deze fraaie Chesterfield accessoires staan stuk voor stuk voor kwaliteit, vakmanschap en tijdloze elegantie. Iedere tas wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en met de grootste zorg en aandacht voor detail. De Chesterfield-filosofie is gebaseerd op het idee dat echte kwaliteit en vakmanschap tijdloos zijn en nooit uit de mode raken. Dit zie jij terug in tassen die zowel stijlvol als functioneel zijn en die een leven lang meegaan. Daarnaast hecht Chesterfield veel waarde aan duurzaamheid. Er worden alleen hoogwaardige, duurzame materialen gebruikt en ieder product wordt op een ethische, milieuvriendelijke manier geproduceerd. Ook doet het vooraanstaande merk er alles aan om afval te verminderen en de impact op het milieu te minimaliseren.

Tassen gemaakt van 100% full grain leer

De Chesterfield tassen worden gemaakt van honderd procent full grain leer. Dit is de toplaag en het mooiste en sterkste gedeelte van de huid. Door verschillende looi- en verfprocessen toe te passen, creëren de ontwerpers van Chesterfield unieke leersoorten zoals het Wax Pull Up leer. Dit speciale leer leent zich perfect voor een uitgebreide lijn van hoogwaardige tassen en accessoires voor allerlei activiteiten. In de veelzijdige Chesterfield-collectie van Meijerink Schoenen vind je damestassen, zoals shoppers, handtassen en clutches. Voor zowel dames als heren is er een uitgebreide collectie laptoptassen, schoudertassen en rugzakken die zakelijk én casual zijn te gebruiken. Niet voor niets luidt de slogan: honour your success. Met welke Chesterfield tassen en bijpassende portemonnees en pashouders geef jij je outfit binnenkort de ultieme finishing touch?